Halloween Kostume

Tyroler kostume

Viser alle 39 resultater

Halloween i Tyrol – en kulturguide

Oktober måned er lig med efterårsferie for mange danskere, og hvad er vel bedre end at tage på udlandsophold i denne tid af året? Tyroler-kostumet har været populært i Danmark siden 70’erne, og interessen for at besøge dette område af Europa har kun øget sig siden da. I denne artikel vil vi give dig en kulturguide til at opleve den autentiske Tyroler-stemning på din næste ferie.

Tyrolens historie går tilbage til middelalderen, hvor det var et af de fem store hertugdømmer i Tyskland. I dag er Tyrol delt mellem Tyskland og Østrig, og der er ca. 1,3 millioner mennesker bosat i området. Folketallet stiger dog markant i løbet af sommeren, da turisterne strømmer til for at nyde de smukke bjerge og de mange aktiviteter, der er på tilbud. 

Naturelskere

Nogle af de mest populære aktiviteter i Tyrol omfatter vandre- og klatreture i bjergene, mountainbike, paragliding og whitewater rafting. Om sommeren kan man også tage på en flyvetur med hangglider over de smukke bjerge. Naturelskere vil elske dette område af Europa! 

Selvom det er populært at besøge Tyrol om sommeren, så er halloween en af de mest elskede højtider i regionen. Der afholdes mange forskellige arrangementer i løbet af oktober måned, herunder “Halloween in the Dungeon” på Schloss Ambras i Innsbruck og “Spooky Night Walk” i Seefeld. Hvis du vil have den autentiske halloween-oplevelse, skal du helt sikkert besøge Tyrol! 

Hvis du leder efter et feriemål, der både byder på flotte naturoplevelser samt masser af spændende aktiviteter for hele familien, så er Tyrol et glimrende valg. Regionen byder desuden på en unik stemning omkring halloween-højtiden, som du helt sikkert ikke finder magen til andre steder i Europa!