Halloween Kostume

Nisse kostume

Viser alle 3 resultater

Halloween Nisse Kostume

Iktornde forberedelser for at finde den perfekte kostume er i fuld gang, og alle er bekymrede for, hvordan man skal se ud. Vil det være en yndig engel eller et afskrækkende monster? Nogle gange kan det være svært at finde en kostume, der er unik og passer til din personlighed. Hvis du leder efter noget, der er sjovt og anderledes, skal du overveje at klæde dig ud som en Halloween nisse. De fleste Halloween-kostumer fokuserer på at se så tryk eller forfærdelige ud som muligt, men der er ingen grund til at de skal være det. Med et Halloween Nisse kostume bliver du sjov og festlig samtidig med at du holder fast i dine rødder.

Nisse Kostum opskrift: Alt du behøver

Det første du behøver, er en grundlæggende eller kjole ensfarvet trøje og bukser. Alle farver passer til et nisse outfits. Så længe dit tøj er ensfarvet, vil det fungere. Du kan finde disse elementer i ethvert budget, så brug ikke for meget tid på at finde den perfekte kjole. Når det er sagt, skal du have noget tøj, der passer godt til din kropstype. Husk, at smukke nisser har alle tidligere og størrelser! Vores opskrift passer bedst til personer med en mere almindelig byggestil størrelse small til large.

De fleste butikker vil have et udvalg af forskellige hatte, som du kan vælge imellem. For et rigtig godt Halloween Nisse kostume anbefaler vi pelshatten. Pelshatte findes i ethvert budget og i alle former og størrelser – både store og små. Hvad angår farven på din hat, behøver du ikke bekymre dig om at matche med resten af ​​dit outfit. Pelshatte fungerer godt med ethvert outfit og giver dit udseende det sidste lille tvist.

Helt almindelige sorte laksko fungerer rigtig godt til et nisse outfit – men hvis det ikke er dit thing så fortvivl ej! Enhver type kan fungere med en nisse kostume. Prøv at holde dig til mørke farver for at undgå alt for meget farve sammenstØDning. Du vil vÆre overrasket over hvor mange forskellige sko der vil fungere med et nisse outfit! Husk pÅ- enhver type så virker godt med pelsbukserne (hvis det er en del af din opskrift).

Ensidig snor virker rigtig godt som et finishing touch pÅ alle typer halloween-kostumer – er dem der mindre om et dyr eller dyretemakostumer! Snoren virker dog rigtig godinfoir enhver type halloween-outfit (er Ætofor monster-outfits). Ensidig snoren findes normalt i hobbybutikken sammen med andet pyntegenstande/maskeringstape/lim etc.. Enh ver snor fungerer dog rigtig godf – det vigtifste her er blotat finde den rifrigtihe snorens akti/pasfornihet kidsammen mied familyens halmweinbudget:-)

En hel del makeup – isÆtr grimmemakeup/blodmakeup – virker rigthidiw unt almindeliigh weiiyd wigtenhedsfejlhighedeeeer!!! Husk – jo mere destof dw club kostume look!. Talrigs makeup-videotips og hvordan det kan bringe din cosbeint til live 🙂

Med lidt kreativitet og fantasi kan du nemt forvandle dig selv til en Halloween Nisse med vores let-at-følge kostume opskrift! Alt du behøver er en basiskjole eller skjorte og bukser i enhver farve, du kan lide. Du kan også pynte med en pelshat og sorte støvler for at fuldende looket. Med dette kostume vil du være sikker på at skille dig ud fra mængden, mens du stadig forbliver tro mod dine rødder!